Are You Interested To Sponsor Our Bracelets?????

ARE YOU INTERESTED TO SPONSOR OUR BRACELETS????

On the boat all people will wear 7 bracelets in the colors of the rainbow. Every color will represent one of the religions present on the boat and will have a matching phrase on it. This morning Nathalie donated 250 euro to make the Muslim bracelets possible. This bracelet is red and will have a beautiful phrase:A great way to support our project Nathalie Thank you so much!

For 250 euro you will we the sponsor of the purple Christian, the blue Jewish, the yellow Hindustani/Buddhist, the orange Krishna, the green humanist or the pink LGBT bracelets! Sponsoring can be done by individuals like Nathalie or organisations. Please contact us on Facebook, the website worldreligionboat.com or email worldreligionboat@gmail.com

FB_IMG_1468692665121

BEN JIJ OOK GEINTERESSEERD OM ONZE ARMBANDJES TE SPONSOREN????

Op de boot zullen alle deelnemers 7 armbandjes dragen in de kleuren van de regenboog. Iedere kleur zal een van de religies op de boot vertegenwoordigen. Er zal ook een tekst op staan die passend is bij die religie. Vanochtend doneerde Nathalie 250 euro om de Moslim armbandjes mogelijk te maken. Dit armbandje is rood en heeft een prachtige tekst. Een fantastische manier om ons project te steunen Nathalie, heel hartelijk dank!

Voor 250 euro sponsor jij het paarse Christenbandje, blauwe Joodse, het gele Hindoestaanse/Boedistische, het oranje Krishna, het groene humanistische of het roze LHBT armbandje! Zowel individuen zoals Nathalie als organisaties kunnen ons sponsoren. Neem alstublieft contact met ons op via Facebook, de website worldreligionboat.com of email worldreligionboat@gmail.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailClick buttons to share this on social media.